Met deze 5 items kidsproof naar de vakantiebestemming

E42393F3-8AE8-40A6-BECF-1540461D1DCE.JPGJe voert de vakantiebestemming in op de navigatie en er verschijnt een eindtijd die nog 11 uur (zonder stops) voor je ligt. Het zweet breekt je uit. Eerlijk is eerlijk, reizen met een kleintje is ook een grote uitdaging, maar deze 5 items helpen je wellicht die bezwete rug in te wisselen voor een ietwat klamme rug.

1. Cadeautjes
Tijd voor een positieve boost op de achterbank? Kijk eens wat jij uit je tas tovert, een cadeautje! Uiteraard hoeven dit helemaal geen grootse cadeaus te zijn, de meeste kinderen zijn bij de aanblik van cadeaupapier al gelukkig. Interesse gewekt en afleidingsmanoeuvre geslaagd. Is je kind iets kleiner? Dan behaal je meteen tijdwinst met de duur van het uitpakken zelf. Natuurlijk is het extra handig om iets te geven waar ze meteen mee aan de slag kunnen.

2. Tablet
Natuurlijk, ieder zijn eigen mening hierover en dat is ook prima. Maar na zes uur (of eerder!) entertainen en de eindstreep nog niet in zicht, kan een tablet achter de hand best handig zijn.

3. Reiswaterkoker (thermosfles)
Onderweg een flesje maken, de gevallen speen goed schoonspoelen, een potje opwarmen of voor je zelf een kopje thee/koffie zetten. Een reiswaterkoker is hier ideaal voor. Zo ben je niet afhankelijk van grootste wegrestaurants, waar je rijen dik staat voor wat betaald gekookt water. Trouwens ook handig om bij je te hebben als je de eindbestemming al hebt bereikt, zeker als de waterkoker ter plaatse niet aanwezig is (zoals toch echt wel stond aangegeven) of er dubieuze vlekken in zitten.
Extra tip: neem een thermosfles mee dan heb je meteen wat extra’s voor onderweg.

4. Hangkinderstoel
Ooit bij een wegrestaurant de sprint in moeten zetten voor een kinderstoel? Dan heb je gegarandeerd toch weer het zweet of je rug staan. Met je eigen ophang kinderstoel is dat verleden tijd. Je klemt hem zo aan de tafel en naderhand kan je hem weer heel klein opvouwen. Ook handig als er bij het vakantieverblijf geen kinderstoel aanwezig is.

5. Melk uit een pakje
Als je het belangrijk vindt dat je kind melk binnen krijgt en geen flesjes meer drinkt, dan heb je bij menig niet Nederlands wegrestaurant een uitdaging. In de supermarkt hebben ze drinkpakjes melk die je niet gekoeld hoeft te bewaren. Ideaal voor onderweg en handig om in te zetten tot je bij de buitenlandse buurtsuper weer melk hebt kunnen inslaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s