#Bonus: schematische weergave ICSI-traject*

*Het schema hierboven is een globale weergave, uiteraard is de situatie voor elke vrouw anders en bovendien ben ik geen arts. Daarom laat ik ook geen eenheden zien van de medicijnen en kunnen de tijdsaanduidingen en het soort medicijnen verschillen.

Bovenstaande schematische weergave was voor mij het te doorlopen traject bij een verse terugplaatsing. Wanneer er een cryo werd teruggeplaatst, begon mijn traject bij het maken van de echo’s. De Gonal-F® en Cetrotide® hoefde ik niet te gebruiken. De rijping van mijn natuurlijke eiblaasje werd hierbij als leidraad genomen voor het timen van de Pregnyl®. Uiteraard hoeft er dan ook geen punctie plaats te vinden en waren bij mij de Utrogestan® capsules ook niet nodig.

2 gedachtes over “#Bonus: schematische weergave ICSI-traject*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s