Onze liefde wordt uitgebreid

Zwanger

Misselijk, moe, gelukkig, misselijk, dankbaar, misselijk, intens blij, moe, hoopvol, onzeker, hormonaal, verheugd, misselijk, gelukzalig, een wonder…Eindelijk mag het de wijde wereld in, ik ben zwanger! Nummer twee is on the way…

Hoe het begon
Om onze liefde uit te kunnen breiden, te vermenigvuldigen, was ook nu een plastische helpende hand nodig (het uitgebreide verhaal zal ongetwijfeld volgen). Tot onze verbazing was het eigenlijk meer een klein plastisch duwtje in de goede richting. Een effectief duwtje met gevoel voor richting dat wel, want gelijk raak. Medicatie? Nee ook niet, terugplaatsing in de natuurlijke cyclus…wauw toch wel even een shout out naar mijn baarmoeder, toppertje!

Testen
Als je als testdatum 20 januari 2018 meekrijgt, dan test je uiteraard op 17 januari 2018. Volgens mijn ahum ‘betrouwbare’ calculatie, zou er dan toch betrouwbaar getest kunnen worden en als slag om de arm had ik bedacht dat een eventuele negatieve uitslag drie dagen later wellicht nog in positief zou veranderen. Het zou wel met ochtendurine moeten gebeuren, dus vervolgens lag ik met gierende zenuwen al een paar uur mijn plas op te houden tot manlief ook uit gesnurkt zou zijn. Uiteindelijk eindigde dit om zeven uur ’s ochtends met een por van mijn kant, dat ik het niet meer kon houden, zowel fysiek als mentaal. Eenmaal mijn ding gedaan ben ik terug in bed gekropen en hebben we samen de drie minuten weg gekletst. Na die drie minuten keerde ik terug naar de badkamer, waar ik vanaf de deuropening al twee dikke strepen kon aflezen. Een schok van gelukshormonen schoten door mij heen, twee strepen in zwanger toch??? Nou had ik wel gelezen hoe de test uit te voeren, maar in mijn momenteel wazige brein wist ik niet meer helder welk soort streep welke uitslag betekende…snel, gebruiksaanwijzing (jawel uit de prullenbak). En ja, daar stond het zwart op wit ZWANGER!

I think we’ve got a winner
Ik weet niet meer helemaal wat mijn precieze woorden waren, maar volgens mij was het meer een soort van in het rond springen, afwisselend met mijn armen in de lucht of voor mijn mond geslagen en mijn hoofd in een ja knikkende beweging. Charmant wel inderdaad, in ieder geval kwam de boodschap over. En nu mag deze boodschap ook luidt en duidelijk, zij het iets charmanter, met jullie worden gedeeld!

3 gedachtes over “Onze liefde wordt uitgebreid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s