#20 Trouwseizoen

Als je naar de bomen kijkt, begint er een groene waas van verse blaadjes te ontstaan. Bloesem laat de lucht in een lichte bloemengeur hullen. Soms is het nog best fris, maar je voelt dat de kracht van de zon met sterkte toeneemt. Op straat hoor je de mensen bijna letterlijk ademhalen om de lente hun lichaam te laten ontdooien. Een nieuw begin, een frisse start…wie weet ook het begin van iets moois voor ons.

Nog meer moois
Al die lentekriebels leiden ook tot verliefde koppels, die een mooi avontuur met elkaar aangaan. Zo staat onze agenda bomvol trouwerijen. We trappen af met ons eigen één jarig jubileum. We hebben een kleine herproductie van onze bruidstaart laten maken en klinken ons glas met een select groepje in ‘ons’ restaurantje.

Feestelijke drankjes
Zo met onze eigen jubileum en inmiddels twee vrijgezellenfeestjes achter de rug, besef ik mij dat een prille zwangerschap en bruiloftsfeestjes echt een lastige combinatie waren geweest. Champagne hier, champagne daar…uiteten, nog een drankje, een stuk chipolatataart. Misschien moet ik het maar van de positieve kant bekijken en er zonder zorgen van genieten nu het nog kan.

Tussen de bedrijven door
Tussen de bedrijven door, zijn we nog steeds bezig met onze eigen ‘nieuwe start’. Gelukkig komt er vrijwel geen medicatie aan te pas bij deze poging, dit geeft ons enorm veel vrijheid en dus ook minder gedoe en planning met al die activiteiten buitenshuis. Trouwens we kunnen pas echt van start als mijn menstruatie zich aandient (de bloeding na de mislukte poging telt niet mee als menstruatie). 11 juni is het zo ver en hebben we dertien dagen later (24 juni 2015) een eerste echo gepland staan, om te zien hoe mijn eiblaasje groeit. Wat echt DE perfecte timing is, aangezien we het weekend van 20/21 juni nog een heel trouwweekend hebben staan in het buitenland.

Feestvibe
Vorige keren nam mijn eiblaasje lekker de tijd, dus ik heb bij de eerste echo op 24 juni geen hoge verwachtingen, maar zie daar wat de lente en trouwfeestjes met een mens doen. Het lag er al helemaal prachtig bij, gelijk Pregnyl® opgehaald en morgen terug voor nog een laatste controle-echo. De dag erna krijgen we inderdaad te horen dat het eiblaasje de gewenste grote heeft om de Pregnyl® die avond om zeven uur te spuiten. Mogen wij weer even in onze handjes knijpen wat betreft planning, want juist vanavond hebben we niets staan, terwijl we de dag erop alweer met onze handjes in de lucht staan te swingen op de volgende trouwerij (het zij wat pipsjes van de Pregnyl®, maar dat mag te pret niet drukken). Laten we hopen dat we deze feestvibe nog een tijdje mogen vasthouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s