Verplicht knuffelen

Giraffe

Liv heeft Plukkie, die is standaard logee in haar bedje. Onafscheidelijk die twee. Maar ja, wel van het merk ‘nergens-nooit-meer-te-vinden’. Niet praktisch natuurlijk, daarom wilden we dit bij Fenna voor zijn. Met zorg had ik een knuffeltje uitgezocht, wat zo qua uiterlijk het broertje/zusje van Plukkie had kunnen zijn en ook nog eens in overvloede te verkrijgen. We hadden hem zelfs al een naam toegekend. Maar of je een lievelingsknuffel kunt afdwingen?

Af te dwingen?
Goh, ik was even vergeten dat baby’s echt heel klein zijn en naast zo’n babyhoofdje was deze knuffel echt HUGE! Ach het arme kind, ze zou er nog onder bezwijken. Eigenlijk keurde ze hem ook geen blik waardig, laat staan dat ze überhaupt wist wat er mee aan te moeten. Schoorvoetend haalde ik hem maar weer uit haar bedje en verhuisde het knuffeltje voor de time being naar de mand met knuffels. 

De giraffe
Toen kwam daar op een dag de bestelling van de Kruidvat binnen. Liv er als de kippen bij, want die zitten bij ons altijd verpakt in een enorme doos (tja, multipakken luiers/doekjes etc.) en zo’n doos is natuurlijk in haar ogen het perfecte vliegtuig (sinds opa en oma naar Zuid-Afrika zijn geweest, vliegen we geregeld voor een uurtje in de doos op en neer haha). Uiteraard moet de inhoud van de doos dan ook snel worden geloosd…of wacht…’ah mama, wat schattig deze is voor Fenna.’ Daar stond mevrouw, met een knuffel giraffe in haar handen. Ik moet toegeven, een erg schattig ding en perfect van formaat voor babyhandjes. Voor ik het wist was het al in Fenna’s handen geduwd…en wat denk je?…verknocht! 

Inslaan die handel
Ja leuk, maar daar ging mijn hele uitgedachte plan. Mijn praktische moederhart begon nu toch sneller te kloppen. INSLAAN DIE HANDEL, leek hij te roepen. Een actieproduct! Vorige week verlopen! NEEEEE! Oké adem, hij ligt vast nog wel ergens in een magazijn van een Kruidvat ergens in Nederland. Half rennend kwam ik de dichtstbijzijnde Kruidvat binnen vallen, enigszins hijgend stond ik smekend voor een willekeurige medewerker. ‘Niet? Echt niet? Jammer, dan is het niet anders, zoek ik even verder.’ Dat laatste kwam er nogal wanhopig uit. Gelukkig, gelukkig, gelukkig heb ik uiteindelijk één filiaal weten te vinden met giraffe…wij zitten dus safe in noodgevallen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s